Szechenyi 2020

MODERN TECHNOLÓGIAI ALKALMAZÁSOK BEVEZETÉSE A ZAP HUNGARY KFT-NÉL

GINOP-1.2.16-22-2023-00843

Image


Zap Hungary Kft. GINOP-1.2.16-22-2023-00843 kódszámú projekt keretében 21 883 482 Ft feltételesen vissza nem térítendő támogatásra jogosult.

A Projekt megvalósításának kezdete: 2021.10.01.

A Projekt költségek elszámolhatóságának kezdő időpontja: 2021.07.13.
A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2023.07.31.


PROJEKT LEÍRÁS

A jánoshalmi telephelyen működő önkiszolgáló autómosót 2015-ben építettük. Azóta a technológia nagyot fejlődött, a jelenlegforgalomban lévő autómosó gépészet már sokkal modernebb és hatékonyabb üzemeltetést tesz lehetővé. Hablándzsa felszereltség beépítésével egy olyan aktív habos előmosó program került beépítésre, amely a vásárlók széles csoportja által lett méltán közkedvelt. Az EHRLE Foam Plus aktív habot külön habpisztollyal visszük fel a gépjármű felületére, ahol nagy hatékonysággal kezdi el feloldani a szennyeződéseket, ezzel megkönnyítve a későbbi tisztító programok dolgát. 


A projekt része az EHRLE JetWash Plus 2 állású mosóberendezés teljes gépészete, a mosóhelyek felszereltségével együtt, mely tartalmazza :-felügyeleti rendszert CM1 szinten ,- 2 állásban magasnyomású pisztolyt,- 2 állásban habkefét - 2 állásban EHRLE Foam Plus hablándzsát. Beszerzésre került a autótakarításhoz szükséges EHRLE SB Tandem kétkiszolgálóhelyes, önkiszolgáló porszívó. 


Autójavító és gumijavító üzemünkbe beszerzésre került Sice S75E C TOUCHSCREEN– centrírozó (kerékkiegyenlítő gép). Elektronikus kerék kiegyensúlyozó berendezés érintőképernyős kivitelben személyautók, kisteherautók és motorkerékpárok kerekeihez. A jánoshalmi telephely energiaigénye folyamatosan nőtt a telephely fejlődésével együtt. A megnövekedett géppark működtetésének és a bővített gumijavító üzem és raktár villamosenergia-igénye jelentősen megnőtt, ezért indokolttá vált a napelemes rendszer telepítése a gazdaságos és hatékony működtetés érdekében. A rendszer 20 kWp teljesítményű, 50db 400 Wp teljesítményű Hyundai típusú monokristályos napelem modulból áll. 


Adminisztrációhoz és az irodai munka végzéséhez beszerzésre került egy modern és nagy teljesítményű multifunkciós nyomtató. A kiválasztott képzés szorosan kapcsolódik az adminisztrációs munkához. Rengeteg ügyfelünk van, akiket kategorizálunk és nyilvántartunk, illetve ellenőrzött készletnyilvántartást végzünk. Ehhez elengedhetetlen a táblázatkezelő program magas szintű ismerete. Cégünktől 1 fő munkavállaló vett részt a képzésen.

 

Honlap: www.zaphungary.hu

További információ: Dr. Kovács Miklós, ügyvezető

Image
Image